How we work!

Unieke werkwijze: kunst gemaakt met jou eigen inbreng! Lees hieronder hoe het werkt.

Voor meer inspiratie, volg ons op Facebook.

Bepaal je onderwerp

Geef ons je persoonlijke wensen: Kies een formaat, je favoriete schilderstijl of kies uit het bestaande assortiment.

Schets voorstel

Na overleg creëren we een schets voorstel. In deze fase kunnen we de tekst, afbeelding en de kleur nog aanpassen.

Final op doek

Na akkoord op de schets starten we met het creëren van het doek. Naar keuze, schilderen op canvas of digitaal voor print.

Schilderen op Canvas

Werkwijze: Op basis van de schets schilderen we het doek met acrylverf (en spuitbus). Houd er wel rekening mee dat de uiteindelijk uitvoering op doek door de grove schilder techniek kan afwijken. Voorbeelden van eindresultaten kan je terug vinden op deze site.

Print on canvas

Werkwijze: De schets wordt in hoge resolutie digitaal geschilderd. Hierna printen we de afbeelding digitaal op canvas en werken we als nodig de laatste details af met acryl verf. Extra optie bij print: een baklijst in de kleur wit of zwart.

€ 405,-

€ 420,-

€ 460,-

€ 465,-

Afwijkend formaat op aanvraag


€ 360,-

€ 370,-

€ 385,-

€ 395,-

Afwijkend formaat op aanvraag

€ 385,-

€ 400,-

€ 425,-

€ 435,-

Afwijkend formaat op aanvraag

Hoogwaardige digitale print op canvas. De can­vas be­staat uit 100% katoen en de fra­mes zijn gemaakt van duur­zaam hout en zijn 3 cm dik!  Alles wordt geleverd inclusief ophangsysteem. Als extra optie kan je een baklijst bestellen in de kleur; zwart of wit.

*Dit zijn gemiddelde prijzen, afhankelijk van het formaat, de gekozen stijl en de te schilderen afbeelding. Na bespreking van uw wensen maken we een passende prijs.