Archives

Kite Madness

In opdracht geschilderd en laten drukken. Deze beachflag wordt gebruikt als ‘return point’ voor 2 fanatieke kiters. Hoogte: 4 mtr., digitaal geschilderd en geprint in subllimatiedruk met doordruk naar de achterzijde is 95%.

13,Dec,2019 Artwork Crooy
Read more

Men in Black

Werk in opdracht. De 4 crewleden van videoproductie bedrijf TMZ-The Mute Zone in Herman stijl. Uitvoering: Digitaal geschilderd met spuitbus en acryl. Afgedrukt op Canvas 80 x 80 cm en geleverd met zwarte lijst.

12,Dec,2019 Artwork Crooy
Read more

Smoky

Een schets idee van gerookte vis. Kleur, tekst en detail zijn naar eigen wens in te vullen.

13,Dec,2016 Artwork Crooy
Read more

Ratwalk!

Werk in opdracht voor Fatbagz. Deze tas is op verzoek gemaakt en hangt aan de schouder van een trotse eigenaresse in Eindhoven.

16,Jul,2016 Artwork Crooy
Read more

Fatbagz tas

Werk in opdracht voor Fatbagz. Deze tas is op verzoek gemaakt en hangt aan de schouder van een trotse eigenaresse in Eindhoven.

16,Jul,2016 Stories Crooy
Read more

New York

New York! Schets idee voor een canvas in de serie ‘Tour around the world’. Kleur, tekst en andere details zijn naar eigen wens invulbaar. Look-a-like schetst en schildert jou persoonlijke doek.

8,Jun,2016 Artwork Crooy
Read more

Post-it

Post-it. Een inspiratie meegenomen van een bezoekje New York. Uitvoering: acryl op canvas. Formaat 100 x 100 cm met zwarte baklijst. Prijs: 285 euro.

22,May,2016 Artwork Crooy
Read more

The one eye only

Werk in opdracht: Frank van Beek is de trotse eigenaar van een Citroën HY. Als professionele fotograaf is hij tevens de gelukkige man om met zijn camera’s de koninklijke familie vast te mogen leggen. Met deze input eerst een voorstel gemaakt voor goedkeuring en daarna digitaal geschilderd in hoge resolutie (met kwasten en spuitbus) om […]

11,May,2016 Stories Crooy
Read more

Le Bistro

Werk in opdracht: Stefan woont sinds kort samen met zijn vriend Jelle. Carin (de tante van Stefan) heeft ze een ‘persoonlijk schilderij’ kado gedaan. Ze mochten zelf aangeven wat ze wilden: Samen met Carin ben ik hun bij hun op bezoek geweest om eens te luisten naar hun wensen en te kijken naar hun interieur. […]

8,May,2016 Stories YVE
Read more

Le Bistro

Deze schets is inmiddels uitgewerkt op doek (zie On Canvas-pagina voor de uitwerking). Achtergrond: Stefan woont sinds kort samen met zijn vriend Jelle. Carin (de tante van Stefan) heeft ze een ‘persoonlijk schilderij’ kado gedaan. Ze mochten zelf kiezen wat ze wilden: Samen met Carin ben ik bij hun nieuwe huis op bezoek geweest om eens […]

27,Apr,2016 Artwork YVE
Read more